Beoordelingen van Saigon Utrecht

Recente recensies

5.0
Ignacio
gisteren

lekker

x
21 april 2021

Een heerlijke maaltijd. En verrassend snel bezorgd.

Linda
21 april 2021

Zoals altijd weer heerlijk en gezond!

Melvin
18 april 2021

Echt top kwaliteit. Stipt op tijd geleverd. Beter kan niet

Hanna
17 april 2021

Was weer top!!

E.
17 april 2021

Enorm lekker gegeten. Je proefde dat alles vers bereid was. Heerlijke smaken en de to go deluxe was ruim voldoende. Aanrader.

Ronald
16 april 2021

Echt heel lekker eten het zou misschien handig zijn als er ook een instructie bij zit? En soms op het bakje schrijven wat wat is? Als niet ' ervaren' Vietnamees eter is niet alles vanzelfsprekend... Dus blijf je soms het gevoel houden dat je het niet helemaal ' goed doet' :-)

Jan Willem
15 april 2021

Een echte aanrader voor wie van authentiek Vietnamees eten houdt. Ik kom hier regelmatig terug voor de heerlijke soepen en wokgerechten en blijf verrast door de consistente kwaliteit en kwantiteit!

Hanns
14 april 2021

Snel, lekker, zeker nog een keer!

Hans
11 april 2021

Komkommer niet fijne reepjes, veel te grote stukken

Ingrid
11 april 2021

Weer super lekker gegeten! Een wonder dat zacht eten zacht is en knapperig eten ook echt knapperig!

Im
9 april 2021

Heerlijk eten

Olga
6 april 2021

Eten was zoals altijd erg lekker! Helaas was de bezorgingstijd 5 kwartier later. We hebben 2x moeten bellen om te kijken, waar de bestelling bleef. Hopen dat dit eenmalig was.

Irene
6 april 2021

Het eten was aan de koude kant. Heel veel groentes en weinig vlees/garnalen. De smaak was zeer zoet en verder smakeloos. De bestelling kwam ook 3/4 te laan. Een belletje zou het wachten hebben verzacht.

Geritan
6 april 2021

Eerdere bestelling bij Saigon was prima. Dit keer was het vergelijkbaar met de eerste de beste Chinees. Dat kan niet de bedoeling zijn. Daarnaast: de bezorging was te laat, niet 5 of 10 minuten maar anderhalf uur. Zo jaag je je klanten weg.

Linda
6 april 2021

Het was weer ontzettend lekker!

Brie
5 april 2021

Op afgesproken tijd bezorgd en zo onwijs lekker! We hebben met zijn alle genoten! Deed ons even terug denken aan onze reis naar Vietnam. Wat wil je nog meer in een lock down

Roos
3 april 2021

Op tijd en erg lekker! Niet heel warm maar met een korte ping weer wel en toen was het weer erg lekker.

Lisette
2 april 2021

Fantastisch! Echt heerlijk gegeten. Zo vers, perfecte porties en snelle levering

Mieke
29 maart 2021

Heeerlijk gegeten! We hadden een zeer divers en uiterst smakelijk menu. En perfect op tijd bezorgd. Zeker aan te bevelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arno
28 maart 2021

Zeer smakelijk en goede prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peeters
28 maart 2021

Weer heerlijk gegeten!

Vera
27 maart 2021

Heerlijk zoals altijd!!

Andrea
25 maart 2021

Heerlijk eten. Grote keus in.vegan eten

Juul
25 maart 2021

Dat was weer ongehoord lekker voor ongelooflijk weinig geld. We hadden het luxe afhaalmenu: lekker krokant Vietnamees flensje met garnalen, verrukkelijk, rijk pho-soepje en als hoofdgerecht de eend voor de een en de kip/cashewnoten voor de ander. Het was zo veel dat we er voor morgen nog een super lunch aan hebben. Nu al zin in :-)

Koen
25 maart 2021

Niets aan veranderen, dit is zo ongekend smaakvol

Tamara
21 maart 2021

Ik had de diner royale besteld. Heel veel lekker en vers eten. Alles kwam netjes verpakt en warm aan. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anke
21 maart 2021
Paul
20 maart 2021
HS
19 maart 2021

heerlijk eten, kan niet wachten tot het restaurant weer open kan

Femke
19 maart 2021

Weer heerlijk gegeten! Kregen er nog allemaal extra's bij als verassing! Vooral de pho is hier erg geliefd!

Onno
14 maart 2021
vermeer
13 maart 2021

prima

Judith
8 maart 2021

Overheerlijk eten Gerechten met veel verse groenten Op tijd bezorgd Keurig verpakt Heel tevreden Bestellen hier regelmatig en hopen er snek weer te kunnen gaan eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
8 maart 2021

Het was heerlijk en de portie waren lekker royaal! Dank voor de twee biertjes, die we cadeau kregen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke
7 maart 2021

Wederom heerlijk gegeten!

Anne
7 maart 2021

Het was heerlijk vers. Knapperige eggrolls, heerlijke soepen, verse kruiden erbij, knapperige groenten en genoeg vega/vegan opties naast vlees. Vriendelijke bezorging en op tijd. Wij gaan zeker nog een keer bestellen. Een aanrader!

Anoniem
6 maart 2021

Super lekker gegeten weer. Saigon blijft één van onze favorieten!

Berendsen
6 maart 2021

Het eten was echt heerlijk. Kleine fout gemaakt tijdens het bestellen. Werd gastvrij te woord gestaan en mijn bestelling werd zonder problemen aangepast. Hele goede service!

Nick
5 maart 2021

Heerlijk eten, en altijd een vriendelijke bezorger. Ik ging regelmatig uit eten in het restaurant, maar helaas is dat al een tijdje niet meer mogelijk. Gelukkig is het mogelijk om het eten thuis te laten bezorgen. Absoluut een aanrader!

Sander
5 maart 2021

Wederom fantastisch eten

Inge van den Hoven
1 maart 2021

Super lekker!!! De (vegetarische) kaart heeft een ruime keuze. Veel verse groente en "nep"vlees. Wij hebben echt genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emile
28 februari 2021

Heerlijke maaltijden, eend uit de wok en een vegetarisch rijstpapier herevht. Met als verrassing ook nog een Saigon biertje erbij. Top!

Jolanda
21 februari 2021

Super snel en netjes bezorgt. Eten ziet er goed verzorgt uit grote porties en heerlijk op smaak.

Heks
20 februari 2021

Heerlijk gegeten!

Peeters
20 februari 2021
Trees
19 februari 2021

Eten was zoals altijd heerlijk, maar helaas was mijn bestelling wel vertraagd. (60min ipv 30-45) Vreemde was dat ik 15min na bestellen bericht kreeg dat mijn eten onderweg was. Kreeg er wel een biertje bij om het leed te verzachten.

Arnoud
19 februari 2021
Anoniem
15 februari 2021

Eten was lekker. Bezorging was 40 minuten te laat.

Chantal
14 februari 2021

Zoals altijd, heerlijk. De eggrolls en pho zijn fantastisch. Had al even gebeld dat er alleen helaas vergeten was in de drukte het zakje kruiden/limoen voor de pho erbij te doen, maar alsnog was het heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Unknown
14 februari 2021
Sandra
13 februari 2021

Eten was weer geweldig! Niet handig met de avondklok dat de bestelsite eerst gesloten was tot 19.30, toen open en de bestelling later werd bezorgd dan was toegezegd

Judith
12 februari 2021

Overheerlijk eten, lekker veel verse groenten, mooie smaken en heel snel thuisbezorgd. Bestellen hier regelmatig en altijd heel tevreden!! Aanrader!

HS
12 februari 2021
Caroline
10 februari 2021

Alweer heerlijk gegeten. En precies op tijd bezorgd. Ben heel blij met dit restaurant!

Anoniem
7 februari 2021
Erik
6 februari 2021

Veel verse groenten, heerlijke gerechten, authentieke smaken, goede hoeveelheid en nette prijs. Echt een aanrader, heerlijk gegeten.

Marleen
5 februari 2021

Diner tot go royale besteld. Heerlijk gegeten. Top kwaliteit.

Anneke
4 februari 2021

Heerlijk gegeten (zoals altijd) :)

Anoniem
4 februari 2021
Jori
31 januari 2021
Arnoud
30 januari 2021

Heerlijk! En ruim voldoende, tot de volgende keer!

Eline
30 januari 2021

Mwa, de springrolls waren lekker. De wokgerechten erg vlak van smaak. De porties zijn erg groot. Wij bestellen niet meer..

Coco
28 januari 2021

We hadden 2x het royale diner met het idee lekker uitgebreid te dineren thuis. Dat is gelukt! En voor morgen hebben we ook nog voldoende. Alles smaakte goed en vers en de voorgerechten en soep was de favoriet! Als het mag komen we weer het verrassingsmenu eten en genieten van een avondje uit.

Rosaalie
25 januari 2021

Heerlijk eten, bezorging werd 50 minuten later dan eerder aangegeven.

Laurien
25 januari 2021

Fijn telefonische tips gekregen voor het bestellen van de juiste hoeveelheid. Was perfect op juiste tijdstip klaar (terwijl we best last minute hadden besteld) en het eten was héérlijk voor een erg schappelijke prijs! Hier gaan we zeker vaker bestellen :)

Petra
25 januari 2021

Het was superlekker! De enige tip die ik zou hebben is de bakjes labelen. Verder echt top, zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
24 januari 2021

Was lekker en warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

edward
23 januari 2021

het eten was weer heel goed.

Ingrid Thuis
23 januari 2021
Edwin
23 januari 2021
David
22 januari 2021

Heerlijk gegeten, alles super netjes op tijd bezorgd! Soms wat zoeken waar welk sausje/opmaak bij hoorde, maar ach alles was lekker met alles.

Jamie
21 januari 2021

Ik had eten besteld bij Saigon / ANAN en erbij geschreven dat ik glutenallergie heb (coeliakie). Per ongeluk had ik de gebakken banaan besteld (waar wel gluten in zaten) en ze probeerden mij twee keer te bellen maar deze belletjes had ik gemist. Toen ik eenmaal mijn eten kreeg hadden ze groot op de bon geschreven dat het toetje niet glutenvrij was (wat al heel fijn is). Toen ik ze terug belde zeiden ze dat ze voor mij nog een toetje kwamen bezorgen die wel glutenvrij was. Wat een service!! Het eten was ook echt heel erg lekker, een aanrader om bij te bestellen!!

Piet
21 januari 2021

Altijd top

Clarisse
18 januari 2021

Amazing quality at the right price. Delivery was fast and on point. I would definitely recommend Saigon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
17 januari 2021

Wauw, sinds ze zelf bezorgen een heel stuk sneller en de rice paper rolls zijn altijd super lekker en gezond. We blijven hier terug komen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarijn
16 januari 2021

Steeds weer zo lekker ! We hopen zo dat jullie blijven bezorgen in Hoograven!

Trisha
16 januari 2021

Ontzettend lekker Vietnamees, zoals het hoort te zijn. Vers, smaakvol en meer dan genoeg. En mooi op tijd!

Cor
16 januari 2021
Conny
11 januari 2021

Prima bezorgde maaltijden met voldoende verse kruiden erbij geleverd!

Albert
10 januari 2021

goed eten, snelle en goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
10 januari 2021

Eten was weer heerlijk, vers en perfect om thuis weer op te warmen. Het tijdstip van de bezorging ging verkeerd waardoor het 2.5 uur eerder dan aangegeven. Gelukkig was ik thuis, maar dat is niet handig.

Wendela Waller
10 januari 2021

Het eten kwam snel en was lekker. Alleen de gefrituurde eiernoedels kies ik niet nog eens, dat viel tegen. En sommige bakjes waren halfvol. Ik zou aanraden om dezelfde porties in kleinere bakjes te doen, want nu komt het een beetje over alsof het "weinig" is (wat het in principe niet is).

Hans
9 januari 2021

Adequate bezorging. Precies op tijd en eten goed warm nog. Superlekker ook nog.

Lukas
4 januari 2021

Voor oud en nieuw besteld, precies op tijd bezorgd en fantastisch lekker!

Rianne
4 januari 2021

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eline Meijer
4 januari 2021

Netjes op tijd en het eten is en blijft heerlijk! Uiteraard is de sfeer anders dan in het restaurant zelf dineren;-). Maar het eten blijft verrukkelijk! Aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

r k
2 januari 2020
Ingrid
1 januari 2020

Het was weer heerlijk!

R & A
31 december 2020
Marit
31 december 2020

Heerlijk gegeten en fantastische service! Bedankt :)

Wij van de ABRomerostraat
28 december 2020

Excellent. Als meestal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
27 december 2020

Geweldig weer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ram
26 december 2020

Het was top allemaal. Lekker verse ingredienten allemaal. En de verse kruiden erbij zijn ook super. Bestelling stond binnen 15min voor de deur. Complimenten Saigon!

Nina
26 december 2020

Lekker eten, goede porties!

Desirée
26 december 2020

Eten is altijd super goed en contact over bezorging op 1e Kerstdag was heel prettig.

Eva
26 december 2020

Heerlijk eten en ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel!

Rini
24 december 2020

Helemaal perfect, 2 maal een Diner to go royal besteld. Alles was heerlijk. Precies volgens afspraak bezorgd en op tijd.

Willem
24 december 2020

prima deluxe

shelley Lee
23 december 2020

Heb Pho besteld, er is weinig soep bij en mist ook limoen en chili. Heb in de opmerking gezet dat ik zonder stoofvlees wil maar heb toch het gekregen.

Anita
23 december 2020

Superlekker eten. Alles is lekker, van voorgerecht tot toetje. Kreeg zelfs van het huis nog mini loumpia's bij de bestelling. Echt een van de beste restaurants in Utrecht. Hoop er snel weer te kunnen eten. Bij toeval ooit een keer naar binnen gelopen en sindsdien fan.

Van Delsen
21 december 2020

Zoals altijd perfect, - bezorger op tijd! - eten heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
20 december 2020

Snel bezorgd, warm en goede kwaliteit. Zelfs een portie loempiaatjes van het huis. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
18 december 2020
Nina
17 december 2020

Altijd heerlijk!

Rob
14 december 2020

snelle bezorging en heerlijk eten. Constante kwaliteit.. we bestellen er steeds weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janine
13 december 2020

Het was heerlijk, en op tijd bezorgd! Heel fijn!

Saskia
12 december 2020

Heerlijk gegeten! De rijstvellen waren eer eerst niet bij, maar werden supersnel nabezorgd. Prima geregeld!

Hannelore
11 december 2020

Heerlijk gegeten! Vers, mals en goede smaak. Zelfs mijn dochter van 9 heeft gesmuld.

Shanna Nijland
6 december 2020

Blijft het beste Vietnamese restaurant van Utrecht! Vooral als vegetariër ben je hier aan het juiste adres! Alles is vers, goede prijs en snel en netjes bezorgd. Ik eet en bestel hier al jaren en nog nooit een klacht gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trees
5 december 2020

Bezorgd binnen de gestelde bezorgtijd en eten zoals altijd van goede kwaliteit.

Esther
3 december 2020

Heel lekker eten! En snel en vriendelijk bezorgd. Een groot plusount is dat op de website de allergenen zo duidelijk en volledig staan aangegeven 👍👌.

Emmy
29 november 2020

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W. Velema
29 november 2020
Malon
28 november 2020
Tesco
27 november 2020

6 sterren had ik jullie ook gegeven..!!! Jammer dat er bij de Phở Bò tái, het zakje verse kruiden waren vergeten.

jelle
16 november 2020

heerlijk alles goed

Mirjam
16 november 2020

Wat jammer dat ik Saigon pas zo laat ontdek, want het eten is echt fantastisch! Ik had een vegetarisch diner dat heel smaakvol en veelzijdig was; de vegetarische eend is een aanrader!

Anoniem
15 november 2020
Sis
14 november 2020

Het eten was weer fantastisch! Vegetarische springrolls, vega-garnalen, udon noodles en vegetarische eend met hoisin saus: alles was geweldig.

Fleur
14 november 2020

Heerlijk, als altijd!

Mar
14 november 2020
Winny
13 november 2020
Eefje
13 november 2020

Heerlijk gegeten, lekker vers en alles goed warm, vriendelijke bezorging!

Karen
11 november 2020

Heerlijk eten en snelle bezorging! Grote aanrader.

Caroline Slegers
11 november 2020

Zeer goede kwaliteit! Veel verse groenten en kruiden. Bezorging precies op tijd.

Caroline
7 november 2020

Het eten was voortreffelijk! De bezorging op tijd. Een echte aanrader dit restaurant.

Claudia
7 november 2020

Heerlijk eten! En ook echt goed warm. Kan iedereen aanraden omgiet te bestellen. En het is meer dan genoeg. Bezorging zou iets meer op tijd kunnen maar geen ramp.

WN
6 november 2020

Bakje met vissaus was niet goed dichtgemaakt. Daardoor was de bestelling bij het vervoer een kliederboel geworden.

Cindy Santos
5 november 2020

Really great food! So well flavored and the amount is also great! All the great comments I heard from my friends are true: one of the best food in Utrecht. I will do it again!

Sara
2 november 2020
Trees
31 oktober 2020
Chris
29 oktober 2020

Eten was erg goed. De bezorging was kort na de verwachte bezorgtijd en goed in acht neming van de maatregelen.

Bente
27 oktober 2020

Heel goed op tijd, heerlijk eten!!!! Verpakking vrij milieuonvriendelijk: graag gebruik van minder/recyclebaar materiaal

Winny
26 oktober 2020
Mjp
26 oktober 2020

Eten is altijd top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Malon
25 oktober 2020
Jolanda
25 oktober 2020
NvD
22 oktober 2020

Super snelle service vandaag en overheerlijk zoals altijd!

E.E.
21 oktober 2020
Janneke
19 oktober 2020

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vanessa Bosch
18 oktober 2020

Op tijd bezorgd en om je vingers bij af te likken

gina jadranski
21 september 2020

Ik zou teruggebeld worden ivm het terugstorten van het bedrag. Dit omdat de bestelling bij de verkeerde vestiging is geplaatst. Alvast bedankt

Chris
20 september 2020

Klantvriendelijk en snelle bezorging!

Judith
19 september 2020

Overheerlijk Snel, warm, extra kroepoek & sla met kruiden Genieten

Chanice
31 augustus 2020
Ayca
31 augustus 2020

Heel lekker! Het eten was warm en lekker, hoewel het een beetje later bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion
23 augustus 2020

Snel, heel lekker, gezond: alles top

Omer
23 augustus 2020

Rijstpapier gerechten waren weer super. Zalm wok was ook heel lekker (voor het eerst geprobeerd). Ga zo door..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wies
23 augustus 2020

De lekkerste pho van Utrecht! Altijd goed!

Scuba
17 augustus 2020

Super snel gebracht en erg lekker.

RH
5 juli 2020

Uitstekend gegeten, keurig bezorgd.

Pepijn
29 juni 2020

Lekker en supersnel gebracht per fiets.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
19 juni 2020

Het was heerlijk! Alleen 1 voorgerecht ontbrak, helaas.

Emily
16 juni 2020

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hieke
13 juni 2020

Was heerlijk!!

Floor
12 juni 2020

Heerlijk!

Xxxx
10 juni 2020

Het was zeer lekker allemaal! Bij het rijstpapier zat meer dan genoeg sla, munt, koriander en noedels om goedgevulde springrolls te maken

CHulshof
7 juni 2020

Erg erg lekker eten en snelle levering met vriendelijke bezorgster. Eén van mijn lievelingsrestaurants in Utrecht

I. Meijer
6 juni 2020

Op zich was het eten lekker, maar de warme gerechten waren niet eens meer lauw toen ze werden geleverd. En de springrolls waren kous, alsof ze net uit de koelkast kwamen. Dat is toch wel teleurstellend (prijs/kwaliteit). Verder voelde de grote hoeveelheid sausjes in plastic bakjes als onnodig. Dat had met de helft minder gekund.

JV
2 juni 2020

Het eten was heerlijk maar bijna een uur te laat, wat wel jammer was. Uiteraard begrijpelijk dat het druk is maar misschien mensen dan even op de hoogte stellen zelf.

Fleur
2 juni 2020
Naomi
1 juni 2020

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
1 juni 2020
Vivian
1 juni 2020

Anan heeft het allerlekkerste vegetarisch vlees op aarde. Kan er geen genoeg van krijgen!

Jake
31 mei 2020

Vet, niet precies wat we hadden besteld, in ieder geval onduidelijk welke gerechten in de bakjes zaten. Erg veel plastic!!!

Anoniem
28 mei 2020
Mark
28 mei 2020

heerlijk gegeten en netjes op tijd in huis. Vind alleen de prijs t.o.v. het eten niet helemaal in verhouding. ruim 50E betaald...maargoed was een eerste betelling ik moet nog even mijn weg vinden in de kaart zullen we maar denken

Inge
26 mei 2020

Super blij dat ze tijdens corona nog blijven bezorgen! Eten is echt super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
26 mei 2020

Top service! De eerste bestelling was verlaat, waardoor ik bij de 2e bestelling aan had gegeven deze keer de bestelling graag op tijd te willen ontvangen. In nog geen half uur stond de bezorger voor de deur mét heel lief twee flessen bier erbij cadeau :)! Eten is en blijft onwijs lekker! Blij als we het restaurant zelf weer kunnen bezoeken.

Kim
25 mei 2020
Tara
25 mei 2020

Het eten was grotendeels lauw of koud. Het is mij onduidelijk of dit aan de bezorging ligt of niet. Ik heb jullie gemaild hierover, maar helaas nog geen hierop gekregen

Anna
24 mei 2020

Lekker!! Ik miste wat soya saus bij de dumplings. Snelle bezorging ook!

mies
24 mei 2020

Erg lekker en betaalbaar eten! De gebakken rijst had wat hoger op smaak gemogen en de spring rolls zaten erg vol met vooral sla, de balans was een beetje zoek. Desondanks heerlijk gegeten

Olga
24 mei 2020

Helemaal super! Misschien beschrijven bij welk gerecht de extra groenten toe behoren!

Overbos
24 mei 2020

Waar wij in beide restaurants altijd met zeer veel plezier eten, viel deze afhaal-ervaring zeer tegen. Het was gewoon smakeloos. Helaas.

Martijn
23 mei 2020
Anita
23 mei 2020

Heel lekker!!

Isabelle Storimans
23 mei 2020
As
22 mei 2020

Top bestelling! Op tijd bezorgd en het eten was heerlijk :)

Oscar
22 mei 2020

By far the best streetfood in town

Anne
18 mei 2020

Het eten was heerlijk. De beef red spicy had ik iets pittiger verwacht, het smaakte erg naar tomaat. Terwijl er geen tomaat in zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone
18 mei 2020

Het eten was, zoals altijd, heerlijk! Toen de bezorgtijd wat later werd, is hier heel netjes over gebeld. Lekker eten en goede service! :)

Bente
17 mei 2020

Heerlijk!

Jessika
17 mei 2020

Ontzettend lekker vers Vietnamees streetfood gegeten. Waarbij zelf de rijstevelletjes in kokend water dopen een extra leuke eetbeleving met zich meebracht.

Anne
17 mei 2020

Eten was top, alleen de spareribs waren van matige kwaliteit (zowel vlees als smaak)

Jet
17 mei 2020

Goed eten voor een goede prijs. Makkelijk besteld, snelle en op de gewenste tijd bezorgd. Alles vers en warm! Je krijgt bij de pho je vulling apart, zo blijft alles vers en knapperig. Top restaurant, ga hier bestellen!

Terp
16 mei 2020

De bezorging duurde bijna 1,5 uur, een half uur langer dan de tijd die werd aangegeven. Het eten was koud toen het ons bereikte.

Isa
16 mei 2020
Love Anan
15 mei 2020

Snelle bezorging! Eten was heerlijk zoals altijd en warm. Grote porties. Echt genoten

Dalstra
15 mei 2020

los van dat het sneller kwam dan verwacht, het zo lekker als in het restaurant. Volgens mij kregen we iets extra, om te compenseren dat we niet de gezelligheid van het restaurant hadden. Het was weer naar verwachting top! vriendelijk dank. groet

Pascale
14 mei 2020

Ontzettend lekker eten, we hebben genoten

Susanne
10 mei 2020

Verschillende gerechten besteld. Allemaal ruime porties en goed op smaak. We waanden ons weer even terug in Vietnam. Bestelling werd met een kwartier al bezorgd, ondanks dat het zaterdagavond was. Top!

Michelle
10 mei 2020

Lekker gegeten, alleen de pannenkoek smaakte een beetje zompig. Wellicht leent die zich wat minder om thuis te laten bezorgen IPV direct op te kunnen eten. Ik had helaas een verkeerd gerecht gekregen (met vlees IPV vegetarisch), maar na een DM op Instagram hierover kreeg ik het bedrag hiervoor terug. Dat vond ik netjes. Ik hoop snel weer in het restaurant te kunnen komen eten.

Laura
10 mei 2020

De curry met vegan beef en de dumplings waren top! Dumplings mogen er altijd meer worden per portie🤩 De springrol die viel helaas tegen, we hadden de versie met avocado en mango maar die was vooral gevuld met ijsbergsla en een paar verdwaalde stukjes bosui. Die was dan ook wat smaakloos.

Casper van der Veen
10 mei 2020

Uitstekend eten zoals altijd!

Geertje en Nick
10 mei 2020

Heerlijk ! Met veel verse groente. Van de verse munt hebben we heerlijke thee gemaakt. Ook heel blij met het biertje!

Coltof
10 mei 2020

Het drinken en de saus waren vergeten bij de bestelling. Na een belletje gelukkig nog komen na bezorgen!

Tineke
10 mei 2020

Lekker! Alleen waren de dumplings koud

Vanessa
9 mei 2020

Altijd ontzettend lekker!

Ingrid
8 mei 2020

Heerlijk!

Lex
8 mei 2020

heerlijk gegeten!

Trix
8 mei 2020

Top weer!

Rein
7 mei 2020

Het eten was erg lekker. Alleen was er vergeten rekening te houden met de allergie voor een van de gerechten.

Eva
7 mei 2020

Alles was heerlijk, zoals altijd! We kijken uit naar de volgende bestelling 😊.

Ivonne
7 mei 2020

Hele snel geleverd.

Lisanne
7 mei 2020

Smaak van het eten was goed. Echter was de bestelling (ondanks snelle bezorging) bij aankomst al lauw. Tevens is het vrij prijzig voor wat je krijgt.

Britt
6 mei 2020

Bestelling was op tijd! Eten netjes verpakt en nog lekker warm. ZO blij dat we op deze manier weer van de heerlijke gerechten van AnAn kunnen genieten! Heb wel het idee dat het iets duurder is, met name de curry's qua prijs niet helemaal passend bij alle andere gerechten, dus die maar niet gekozen. Verder goed bezig !!

Iris
5 mei 2020

Eten was goed. Bestelling stond op tijd klaar. De rice paper rolls hadden wat ons betreft per 2 verpakt kunnen worden. Veel overbodig plastic verpakking om ze per stuk te verpakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helma
5 mei 2020

Heerlijk, goed betaalbaar en vooral gevarieerd eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Larissa
5 mei 2020

Fantastisch eten! Alles goed warm en goed op smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nynke
5 mei 2020

De kwaliteit van het eten was geweldig, net zoals in het restaurant! De noodlesoups waren heel goed en nog warm bij de bezorging. De dumblings, met name de gestoomde, waren erg lekker. De gefrituurde waren ook lekker, maar hieraan merkte je wel dat ze door de bezorging een deel van hun knapperigheid kwijt waren. Deed niks af aan de smaak! Enige opmerking is dat de bezorging uiteindelijk een half uur langer duurde dan in de mail was aangegeven. Dit was erg jammer, maar de bezorger zelf was erg vriendelijk. Al met al, hele goede ervaring, genoten van het heerlijke eten en zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boot
4 mei 2020

De bezorging was 50 minuten te laat, de bestelling was al 8 uur eerder geplaatst. Na gebeld te hebben bleek er een probleem te zijn rondom een kapotte besteltas. Dat kan gebeuren, een notificatie was alleen wel fijn geweest. Eenmaal bezorgd bleken extra bestelde sauzen niet meegeleverd en de rijstvellen van de lente rolls uit elkaar te vallen. Zo waren de gerechtjes minder smaakvol dan gehoopt en het plezier voor wat een feestelijke viering die avond had moeten zijn een stuk minder. Begrijpelijk dat het aanpassen is om alleen bestellingen te doen, helaas had de service en de producten toch beter gemogen. Jammer want eerder in het restaurant heb ik een goede ervaringen betreft eten die ik helaas niet naar huis heb kunnen halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamar
4 mei 2020

Heerlijk gegeten, top kwaliteit! Bij de roll-it-yourself zat helaas geen rijstpapier en sla, maar gelukkig hadden we dat zelf in huis. Dus heerlijk genoten!

Laura
3 mei 2020
Priscilla
3 mei 2020
Kaj
2 mei 2020

Beetje later dan beloofd (30-40 minuten), maar heerlijk eten zoals je kunt verwachten van de al decennia geweldige keuken van Saigon. En toen ik eenmaal bericht kreeg dat het zou komen, was het er wel snel.

Anne
2 mei 2020

Met het bezorg/afhaalsysteem gaat het helaas heel erg mis! 2,5 uur gewacht op ons eten, waarvan bijna alles koud (en echt heel koud) aankwam. Als jullie de drukte niet aankunnen, was een telefoontje en compensatie in ieder geval fijn geweest. Nu werd de hoorn er steeds opgegooid als we contact probeerden te zoeken. Tip: bedenk een ander concept, bijv een vast menu per avond, om dit soort situaties te voorkomen. Want we willen jullie graag steunen in deze periode, maar nu durven we het niet meer aan!

Sven
2 mei 2020

Eten zoals altijd heerlijk, maar het werd een uur te laat bezorgd en ook pas nadat we er achteraan belden.

Gwenn Mulder
2 mei 2020

Erg lekker en nette service maar portie van mango avocado salade erg klein

Gideon
2 mei 2020

Helemaal zoals we verwacht hadden van Anan, top dus.

GijsBB
2 mei 2020

Eten best smakelijk, bezorging ongeveer op tijd. Maar... je krijgt keurig een mail als ze onderweg gaan en die was dus bijna een uur voordat ze er waren. Op de vraag of het eten warm zou zijn was het antwoord "ja maar het is erg druk". De scores omdat het eten echt niet warm was en dingen als loempiatjes na een uurtje eigenlijk alleen maar taai zijn.

Killian
2 mei 2020

Het eten was echt van goede kwaliteit en erg lekker. Helaas was de bezorger wel meer dan een uur onderweg voordat het bij ons waardoor we het zelf weer moesten opwarmen.

Marnix
2 mei 2020

Eten was bijna een uur te laat en ook lauw of zelfs koud.

Sjaron
1 mei 2020

Super lekker gegeten voor de 2e keer deze week 😊Top kwaliteit! Tot snel. Groetjes uit Hilversum

Relinde
1 mei 2020

Heeeeerlijk en snel klaar!!

Kim
30 april 2020
Ta
30 april 2020

Great vegan and vegetarian food and a super speedy delivery! Thank you! Can’t wait to next time.

Dennis
30 april 2020

Snel bezorgd, goede service en gerechten zoals je gewend bent van AnAn!

Sjaron
30 april 2020

Altijd super lekker, en zeer goede kwaliteit. Blij dat jullie weer open zijn. Tot snel Groetjes uit Hilversum

Kim
29 april 2020
Nick Smeenk
29 april 2020

Heerlijk vers eten. Goede hoeveelheid. Noodle soep zeker een aanrader!

Kees
28 april 2020

Afhaal perfect georganiseerd. Eten op de afgesproken tijd gereed. Maaltijd zeer smakelijk, een echte aanrader.

Suzanne
28 april 2020

Heerlijk gegeten en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corine
28 april 2020

Het eten was nog goed warm warm en lekker van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
27 april 2020

Super lekker eten. Ik ben blij dat jullie weer bezorgen en ik kijk uit naar de tijd dat we weer bij jullie kunnen eten. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

janine
27 april 2020

lekker eten, goede bezorging, mocht iets warmer, ☺️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eefje
27 april 2020

Heerlijk gegeten! Ondanks dat we een half uur langer moesten wachten op ons eten, was alles nog prima warm en knapperig! Ook netjes dat vriendelijk de excuses werden aangeboden voor de te late levering, maar ik vond het ook wel begrijpelijk!

Pia
27 april 2020

Heerlijk eten! Super vers en lekker. Stond op het juiste moment klaar (ophalen).

Monique
27 april 2020
Liedbeth
25 april 2020

Het waren goede porties en alles was ook goed bereid. Normaal gesproken kan s avonds bestellen niet omdat het restaurant dan open is, dus dit is nu een heel lekker en leuk alternatief!

Sabina
25 april 2020

Ik was een beetje verrast door de verse spring rolls. Ik meen me te herinneren dat er verse groente zoals munt in zaten in het restaurant. We hebben twee spring rolls gehad met rauwkost en die misten volledig smaak. Normaliter krijg je saus erbij en dit stond op het menu dus ik dacht je hebt geen extra nodig. Gelukkig had ik thuis hoisin saus. Zelfde geldt voor de duck salad.

Anan fan
25 april 2020