Beoordelingen van Saigon / ANAN Utrecht

Recente recensies van Saigon / ANAN Utrecht

5 sterren na 110 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed op tijd, heerlijk eten!!!! Verpakking vrij milieuonvriendelijk: graag gebruik van minder/recyclebaar materiaal

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle service vandaag en overheerlijk zoals altijd!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en om je vingers bij af te likken

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik zou teruggebeld worden ivm het terugstorten van het bedrag. Dit omdat de bestelling bij de verkeerde vestiging is geplaatst. Alvast bedankt

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Klantvriendelijk en snelle bezorging!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk Snel, warm, extra kroepoek & sla met kruiden Genieten

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker! Het eten was warm en lekker, hoewel het een beetje later bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, heel lekker, gezond: alles top

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Rijstpapier gerechten waren weer super. Zalm wok was ook heel lekker (voor het eerst geprobeerd). Ga zo door..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pho van Utrecht! Altijd goed!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel gebracht en erg lekker.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend gegeten, keurig bezorgd.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en supersnel gebracht per fiets.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Alleen 1 voorgerecht ontbrak, helaas.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zeer lekker allemaal! Bij het rijstpapier zat meer dan genoeg sla, munt, koriander en noedels om goedgevulde springrolls te maken

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg erg lekker eten en snelle levering met vriendelijke bezorgster. Eén van mijn lievelingsrestaurants in Utrecht

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich was het eten lekker, maar de warme gerechten waren niet eens meer lauw toen ze werden geleverd. En de springrolls waren kous, alsof ze net uit de koelkast kwamen. Dat is toch wel teleurstellend (prijs/kwaliteit). Verder voelde de grote hoeveelheid sausjes in plastic bakjes als onnodig. Dat had met de helft minder gekund.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk maar bijna een uur te laat, wat wel jammer was. Uiteraard begrijpelijk dat het druk is maar misschien mensen dan even op de hoogte stellen zelf.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anan heeft het allerlekkerste vegetarisch vlees op aarde. Kan er geen genoeg van krijgen!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vet, niet precies wat we hadden besteld, in ieder geval onduidelijk welke gerechten in de bakjes zaten. Erg veel plastic!!!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten en netjes op tijd in huis. Vind alleen de prijs t.o.v. het eten niet helemaal in verhouding. ruim 50E betaald...maargoed was een eerste betelling ik moet nog even mijn weg vinden in de kaart zullen we maar denken

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super blij dat ze tijdens corona nog blijven bezorgen! Eten is echt super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! De eerste bestelling was verlaat, waardoor ik bij de 2e bestelling aan had gegeven deze keer de bestelling graag op tijd te willen ontvangen. In nog geen half uur stond de bezorger voor de deur mét heel lief twee flessen bier erbij cadeau :)! Eten is en blijft onwijs lekker! Blij als we het restaurant zelf weer kunnen bezoeken.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was grotendeels lauw of koud. Het is mij onduidelijk of dit aan de bezorging ligt of niet. Ik heb jullie gemaild hierover, maar helaas nog geen hierop gekregen

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!! Ik miste wat soya saus bij de dumplings. Snelle bezorging ook!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en betaalbaar eten! De gebakken rijst had wat hoger op smaak gemogen en de spring rolls zaten erg vol met vooral sla, de balans was een beetje zoek. Desondanks heerlijk gegeten

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super! Misschien beschrijven bij welk gerecht de extra groenten toe behoren!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Waar wij in beide restaurants altijd met zeer veel plezier eten, viel deze afhaal-ervaring zeer tegen. Het was gewoon smakeloos. Helaas.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker!!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bestelling! Op tijd bezorgd en het eten was heerlijk :)

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

By far the best streetfood in town

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. De beef red spicy had ik iets pittiger verwacht, het smaakte erg naar tomaat. Terwijl er geen tomaat in zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was, zoals altijd, heerlijk! Toen de bezorgtijd wat later werd, is hier heel netjes over gebeld. Lekker eten en goede service! :)

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker vers Vietnamees streetfood gegeten. Waarbij zelf de rijstevelletjes in kokend water dopen een extra leuke eetbeleving met zich meebracht.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top, alleen de spareribs waren van matige kwaliteit (zowel vlees als smaak)

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten voor een goede prijs. Makkelijk besteld, snelle en op de gewenste tijd bezorgd. Alles vers en warm! Je krijgt bij de pho je vulling apart, zo blijft alles vers en knapperig. Top restaurant, ga hier bestellen!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde bijna 1,5 uur, een half uur langer dan de tijd die werd aangegeven. Het eten was koud toen het ons bereikte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Eten was heerlijk zoals altijd en warm. Grote porties. Echt genoten

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

los van dat het sneller kwam dan verwacht, het zo lekker als in het restaurant. Volgens mij kregen we iets extra, om te compenseren dat we niet de gezelligheid van het restaurant hadden. Het was weer naar verwachting top! vriendelijk dank. groet

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker eten, we hebben genoten

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschillende gerechten besteld. Allemaal ruime porties en goed op smaak. We waanden ons weer even terug in Vietnam. Bestelling werd met een kwartier al bezorgd, ondanks dat het zaterdagavond was. Top!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, alleen de pannenkoek smaakte een beetje zompig. Wellicht leent die zich wat minder om thuis te laten bezorgen IPV direct op te kunnen eten. Ik had helaas een verkeerd gerecht gekregen (met vlees IPV vegetarisch), maar na een DM op Instagram hierover kreeg ik het bedrag hiervoor terug. Dat vond ik netjes. Ik hoop snel weer in het restaurant te kunnen komen eten.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De curry met vegan beef en de dumplings waren top! Dumplings mogen er altijd meer worden per portie🤩 De springrol die viel helaas tegen, we hadden de versie met avocado en mango maar die was vooral gevuld met ijsbergsla en een paar verdwaalde stukjes bosui. Die was dan ook wat smaakloos.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend eten zoals altijd!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ! Met veel verse groente. Van de verse munt hebben we heerlijke thee gemaakt. Ook heel blij met het biertje!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het drinken en de saus waren vergeten bij de bestelling. Na een belletje gelukkig nog komen na bezorgen!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Alleen waren de dumplings koud

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd ontzettend lekker!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker. Alleen was er vergeten rekening te houden met de allergie voor een van de gerechten.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk, zoals altijd! We kijken uit naar de volgende bestelling 😊.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snel geleverd.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak van het eten was goed. Echter was de bestelling (ondanks snelle bezorging) bij aankomst al lauw. Tevens is het vrij prijzig voor wat je krijgt.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd! Eten netjes verpakt en nog lekker warm. ZO blij dat we op deze manier weer van de heerlijke gerechten van AnAn kunnen genieten! Heb wel het idee dat het iets duurder is, met name de curry's qua prijs niet helemaal passend bij alle andere gerechten, dus die maar niet gekozen. Verder goed bezig !!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed. Bestelling stond op tijd klaar. De rice paper rolls hadden wat ons betreft per 2 verpakt kunnen worden. Veel overbodig plastic verpakking om ze per stuk te verpakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, goed betaalbaar en vooral gevarieerd eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten! Alles goed warm en goed op smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was geweldig, net zoals in het restaurant! De noodlesoups waren heel goed en nog warm bij de bezorging. De dumblings, met name de gestoomde, waren erg lekker. De gefrituurde waren ook lekker, maar hieraan merkte je wel dat ze door de bezorging een deel van hun knapperigheid kwijt waren. Deed niks af aan de smaak! Enige opmerking is dat de bezorging uiteindelijk een half uur langer duurde dan in de mail was aangegeven. Dit was erg jammer, maar de bezorger zelf was erg vriendelijk. Al met al, hele goede ervaring, genoten van het heerlijke eten en zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was 50 minuten te laat, de bestelling was al 8 uur eerder geplaatst. Na gebeld te hebben bleek er een probleem te zijn rondom een kapotte besteltas. Dat kan gebeuren, een notificatie was alleen wel fijn geweest. Eenmaal bezorgd bleken extra bestelde sauzen niet meegeleverd en de rijstvellen van de lente rolls uit elkaar te vallen. Zo waren de gerechtjes minder smaakvol dan gehoopt en het plezier voor wat een feestelijke viering die avond had moeten zijn een stuk minder. Begrijpelijk dat het aanpassen is om alleen bestellingen te doen, helaas had de service en de producten toch beter gemogen. Jammer want eerder in het restaurant heb ik een goede ervaringen betreft eten die ik helaas niet naar huis heb kunnen halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, top kwaliteit! Bij de roll-it-yourself zat helaas geen rijstpapier en sla, maar gelukkig hadden we dat zelf in huis. Dus heerlijk genoten!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje later dan beloofd (30-40 minuten), maar heerlijk eten zoals je kunt verwachten van de al decennia geweldige keuken van Saigon. En toen ik eenmaal bericht kreeg dat het zou komen, was het er wel snel.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met het bezorg/afhaalsysteem gaat het helaas heel erg mis! 2,5 uur gewacht op ons eten, waarvan bijna alles koud (en echt heel koud) aankwam. Als jullie de drukte niet aankunnen, was een telefoontje en compensatie in ieder geval fijn geweest. Nu werd de hoorn er steeds opgegooid als we contact probeerden te zoeken. Tip: bedenk een ander concept, bijv een vast menu per avond, om dit soort situaties te voorkomen. Want we willen jullie graag steunen in deze periode, maar nu durven we het niet meer aan!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd heerlijk, maar het werd een uur te laat bezorgd en ook pas nadat we er achteraan belden.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en nette service maar portie van mango avocado salade erg klein

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal zoals we verwacht hadden van Anan, top dus.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten best smakelijk, bezorging ongeveer op tijd. Maar... je krijgt keurig een mail als ze onderweg gaan en die was dus bijna een uur voordat ze er waren. Op de vraag of het eten warm zou zijn was het antwoord "ja maar het is erg druk". De scores omdat het eten echt niet warm was en dingen als loempiatjes na een uurtje eigenlijk alleen maar taai zijn.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt van goede kwaliteit en erg lekker. Helaas was de bezorger wel meer dan een uur onderweg voordat het bij ons waardoor we het zelf weer moesten opwarmen.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was bijna een uur te laat en ook lauw of zelfs koud.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten voor de 2e keer deze week 😊Top kwaliteit! Tot snel. Groetjes uit Hilversum

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk en snel klaar!!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Great vegan and vegetarian food and a super speedy delivery! Thank you! Can’t wait to next time.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goede service en gerechten zoals je gewend bent van AnAn!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker, en zeer goede kwaliteit. Blij dat jullie weer open zijn. Tot snel Groetjes uit Hilversum

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten. Goede hoeveelheid. Noodle soep zeker een aanrader!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaal perfect georganiseerd. Eten op de afgesproken tijd gereed. Maaltijd zeer smakelijk, een echte aanrader.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was nog goed warm warm en lekker van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten. Ik ben blij dat jullie weer bezorgen en ik kijk uit naar de tijd dat we weer bij jullie kunnen eten. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten, goede bezorging, mocht iets warmer, ☺️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Ondanks dat we een half uur langer moesten wachten op ons eten, was alles nog prima warm en knapperig! Ook netjes dat vriendelijk de excuses werden aangeboden voor de te late levering, maar ik vond het ook wel begrijpelijk!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Super vers en lekker. Stond op het juiste moment klaar (ophalen).

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het waren goede porties en alles was ook goed bereid. Normaal gesproken kan s avonds bestellen niet omdat het restaurant dan open is, dus dit is nu een heel lekker en leuk alternatief!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was een beetje verrast door de verse spring rolls. Ik meen me te herinneren dat er verse groente zoals munt in zaten in het restaurant. We hebben twee spring rolls gehad met rauwkost en die misten volledig smaak. Normaliter krijg je saus erbij en dit stond op het menu dus ik dacht je hebt geen extra nodig. Gelukkig had ik thuis hoisin saus. Zelfde geldt voor de duck salad.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating